The Truth Is… Ahahahaha :P

Harineh.. the day I’ve been anticipating…
Paying a visit to my fren’s.. Hehehehe
Bersusah payah gak aku.. susah payah gak bertanyer orang…
Tapi akhernya aku dapat pegi gak
Yeay!

Here is what I’ve learnt from today’s event :

#1
Lenkali belajor belajor arr bawak kete merata-rata :D

#2
Mak Nury kater : “Mun kalau nak tido rumah makcik marilah… makcik tak kesah biler2 pon buleh”
Wah! Giler terharu aku.. :D

#3
Jalina memang terer masak spaghetti… aku tergode.. Tapi oleh sebab aku dah kenyang.. aku makan sikit jerk.. Ish!

#4
Jaini memang punctual orangnyer… aku ter-amaze.. Syabas Jaini!

#5
Mije ader shades yang sangat cool.. Aku ngetest tanpa bitau kat ko! Ahahaha!

Aku keletihan yang amat… Tapi its all worth it.. Thanx to everyone. And sorry kalau ader salah silap :D

Neh ader scene antara aku dan ayah seseorg :

Aku : Hoh! J****! Aku neh!
La Ursupadora : Hah!
Aku : Ko tau tak Nury wat open house?
L.U : Tak tau!
Aku : Lorrr…Nury ader wat open house sabtu neh! Moh lerr weh!
L.U : Owh.. Buleh2
Aku : Ko bawak kete kan beb?
L.U : Hah? Aku bawak motor jerk…
Aku : Lerrr ko kan ader kete bawak arr kete… Aku nk tompang neh…
L.U : Tak bulehh… Kiter naik motor lahh…
Aku : Weh! Aku neh pompuan! Ner ble bawak motor! Kemut sey….
L.U : Hah! Yelah…
Aku : Ahahaha :D Ko memang best! (akceli aku terpikir nk cakap “aku sayang ko” sib baik tak cakap)
L.U : Errr.. Sebenar nyer neh ayah J*****
Aku : Ahaaa?!!!!!! J***** kat maner?
L.U : Dier memasak kat dapor.
Aku : Alamak! Sorry pakcik. Sorry! Sayer tak sengajer… Mintak maaf yer pakcik. Selamat Hari Rayer.. Maaf Zahir Batin

Muker aku –> Seruper dengan duit 10 sen
Jantung aku –> berdegup kencang
Kemachoan aku –> Turun 90%

Be first to comment