Nak Kawen Memang Tensen

Nak Kawen Memang Tensen

Nak Kawen? Nak kawen ker aku neh? Pelik2… Hahaha!
Oklah.. aku memang nk kawen…
Since aku dah pon pergi kursus persiapan kewangan (hahaha)
Maka, bulan depan start la semua persiapan perkahwinan yang akan dibeli berdikit2
Budget aku dah atur…
Barang aper yang aku nk beli aku dah survey….
Tinggal execution-nyer.
Horror gak la siket2..
Takper.. aku kan independant
But then again… Its not like i’m doing it alone.. betoi dak?
Hopefully i will get my budget/dream wedding that i hope for
Lets make it happen!
*semangat*

To my Mr. Tunang..
Akceli sayang.. I know dat u are bz..
And I know why and for what it is..
Becoz I have been there and have done dat..
But it really takes a lot of me to understand it (memang kadang2 raser sedey ..walaupon secare logiknyer.. memang faham sgt2.. tapi sebab dah bese manjer terlebey.. so bear with me.. haha :P)
Oleh yang sedemikian.. if you see me a bit down whenever you said dat u will be busy.
Not to worry, I am fine..
Its good dat you are saying the truth..(don’t you dare to keep any secrets from me :P)
Sorry sebab tak reti nk cakap face to face.. takut nanti over emo pulak..hehe
I just want you to know.. Its not dat I’m not trying to understand :P
Sayang kamu!

1 Comment

  • October 19, 2009

    RaraJoe

    yang ini sangat sweet :)

Leave a Reply