Bye2 Tiara Kelana

Owh..Tak kusangka dah 2 tahun aku tinggal kat kondo neh.. And now I’m leaving for good..

Aku nak kawen weh! Agak2 horror jugak laa.. agaga

Tipoo gak kalau aku tak cakap aku excited and all..

Hopefully everything will work out fine..

Eventho baju pengantin tuh wat aku raser mcm robocop… I’ll try my best to look natural hak3x

Poyo neh….

2 Comments

  • October 6, 2009

    ejam

    tahniah ler yer.
    tenkiu coz sudi dtg dgn kay ke majlis kawen ejam hari tu.
    insyaAllah ejam akan cuba hadir ke majlis kalian pula.

  • October 6, 2009

    admin

    heheh.. thanx.. kalau tader aral melintang pukang dtglah ek? hehe :D

Leave a Reply