Sumpah aku gelabah nak kawen….

First of all aku memblog neh purely atas alasan di bawah :

1. Aku kebusanan nak mampos…

2. Aku tetibe gelabah nak kawen..

3. Aku gelabah nak kawen..

4. Aku gelabah nak kawen..

5. Aku sangat busan

Sesi interview bersama bakal Puan Cik Munira Anuar :

Q1 : Boleh sayer panggil Cik Mun?

A1 : Owh.. boleh sahajer..

Q2 : Apakah perasaan Cik Mun sekarang ini?

A2 : Owh.. biaser sajer.. eh.. gelabah jugak la.. eh.. er.. gelabah sgt2 la jugak

Q3 : Apekah yang menyebabkan Cik Mun “gelabah sgt la jugak” itu?

A3 : Maybe sebab sayer takut sayer terjatuh ketika berjalan secare ayu di atas red carpet walaupon kasut sayer tu setinggi 2.5 inci shj.. Sebab sayer neh pemalu orangnyer.. Maybe juger sebab sayer jarang senyum lebar.. Jadi sayer malu2 nak senyum lebar.. maybe instead sayer menyeringai gitu.. heeeeee…Dan maybe juger sayer takut nak pakai contact lense.. since sayer dah try pakai 2 kali tak dapat2 jugak.. isk

Q4 : Dah beraper lamer Cik Mun menggelabah mcm neh?

A4 : Owh.. tak lamer.. baru like 5 menet td..

Q5 : Eh.. baru jer lah? Kenaper baru harini gelabah?

A5 : Owh.. sayer pon tak tahu.. maybe sayer ter-takut dgn countdown widget dlm blog sayer sendiri..

Q6 : Biler Cik Munira letak widget tersebut?

A6 : Owh.. semalam.. :P

Q7 : Apakah persediaan mental dan fizikal yang telah Cik Munira lakukan untuk hari perkahwinan Cik Munira?

A7 : Erm.. sayer bermain skipping hari2 dan tgk citer episode Leverage shj. Harapan sayer untuk menghabiskan episode Leverage itu sebelom hari kawen.

Q8 : Biler Cik Munira mula bercuti?

A8 : Owh minggu depan.. hari Khamis.. saya bernikah hari Jumaat.. Owh.. awak buat sayer gelabah kembali..

Q9 : Owh begitu.. Maafkan sayer.. Adakah Cik Munira pasti untuk berkahwin?

A9 : Yer.. sangat pasti

Q10 : Adakah Cik Munira tak sabar2 nak kawen?

A10 : Arrrrrrrrrr……….*gelabah* *pengsan*

2 Comments

  • October 7, 2009

    mrkay

    wat de………………. *sigh*

  • October 7, 2009

    Fadh

    huahuahua mesti gelabah nak kawen..sekali seumur hidup beb.

Leave a Reply