A lil’ bit cheesy entry

Aku teramat mengantuk nak meneruskan pembacaan dokumen neh..
Oleh yang demikian aku tetibe teraser nak wat satu cheesy entry dedicated to my recent hitched.

Even my sista yang tak pernah2 jd cheesy tuh cheesy di awal2 perkahwinan..

Aku teringat dialog neh like tahun lepas.. It goes sumthing like this..

Excerpt 1:
Mr Someone : Woo…. mun rapat dgn kerol..
Mr Kerol : Jangan risau weh.. aku tak ambik mun!
AKu : …. *speechless*

Excerpt 2 :
Aku : Kalau aku dengan kay… tahun depan la aku kawen

Excerpt 3 :
Someone : Biler nak kawen mun?
Aku : Tahun depan.. (sambil wat muker straight)

Haaa.. tu lah orang cakap… jangan cakap besar, jangan cakap sembarangan.. kan dah sayang.. Hik3x
Owh well, dah selamat jadi bini orang dah aku. Who would have guess my destiny is right in front of me :D
Alhamdulillah… I’m quite content with what I have right now.

Ever since akad nikah, raser macam baru fall in love ajer. But this time in a whole new level. A whole new game and a whole new adventure.

Ok2.. gue tamaw ter-over pulak kat sini..

I just hope, this feeling will last forever…

Lets give it our best my dear hubby :D

*muah*

2 Comments

  • November 2, 2009

    ejam

    tahniah kay n mun…
    sori sgt2 tak dpt g majlis korg…terasa sesal sgt…tp disebabkan hal yg tdk dpt nk dielakkan sgt2…
    sori byk2 yer…

  • November 2, 2009

    Fadh

    hehe masin ye mulut ko mun :P

Leave a Reply