Annoying neh… adoii

annoying

Scene 1:
Aku : Pergh! Orang hebat tu tadi baru umor 30++.. dah jadi director..
Ko : Ha’ah.. Aper lagi mun? Pi lah kawen dengan dier!
Aku : *sigh*

Scene 2:
Aku : Mamat tu somebody jugak… nampak muder.. baper umor dier?
Ko : Owh memang muder.. dlm 30++.. naper? ko berminat ker?
Aku : *tepok dahi*

Okay… let me set the record straight..
1. The last time I check… I’m married
2. I’m married
3. Aku dah kawen okay?

*sigh* Salah ker aku mengkagumi orang2 mcm tuh? It is not my fault that most of the successful person in my kind of field are usually guys?

Serius naik letey dengar.. dari aku belum kawen sampai la aku dah kawen.. Asal aku puji jer musti sebab aku nak ngorat… Aperlah stigma di situ?
Yer2 aku tahu perkare kecik jer tuh.. tapi kalau dah selalu sangat musti juger kiter terpikir –> “aku neh gatal sangat ker??” Busan.. Macam pompuan jahat jer aku neh..

Sib baik aku neh baik.. Hahaha.. dalam hati aku just ader Johnny Depp Mr. Kay ajer… Hehe :D

2 Comments

  • January 30, 2010

    mrkay

    pergh! ye la tu Jonny Depp.. takpe2.. angelina jolie tgh tunggu abang masuk meminang. wakakakaka!

  • January 30, 2010

    fadh

    Jawapan2 tu mmg dh expected..rmai yg ckp mcm tu huhu.

    Neway..just anggap tu suma sbg gurauan semata-mata.

Leave a Reply