Alamak!

Alamak!… Aku raser ader orang fall in lep dengan aku.. pergh.. perasan aku neh

Yer lah maner tak nyer.. Tetibe :

Mamat : You should have told me that you are married!

Me : Why should I told you?

Mamat : Now its too late..

Me : Hey2x What are you talking about?

Mamat : Yeah.. you should have told me..

Me : Huh? I only help you on a freaking function! Why I should told you all of a sudden?

Apakah? Haih… Akceli ceritanyer mcm neh..

Aku bekerja dengan mamat neh membuat function untuk sistem. Akceli, more like aku menolong mamat neh wat keje… selama 1 hari.. Sebab dier tak reti PHP tapi ngengade nak buat PHP..

Point is aku dengan opismet aku sorang lagi neh (lelaki jugak) punyerlah hangen dgn mamat neh sebab memberi idea yang menyusahkan kat boss sampai kitorang kene abeskan maser just nak betulkan function yang ader 4 baris jer tuh (+_+)”

Dah la ko balik India pastuh tinggalkan keje ko kat aku.. memang aku wat donno jer la weyyyy..Maleh aku nak layan hadoop ko tuh!

Jadi.. yang aku nampak.. tader pon sebab kenaper aku kene bitaw –> I’m married

Atau aku memang kene bitaw ?

Me : Halo.. My name is Munira Anuar.. Call me Mun.. I’m married.. so don’t fall in live with me. Thank you!

Person : Huh? *moron*

Pelik tu wey… Maw kene luku kat kepala.. kalau husband aku taw.. musti dier sendiri volunteer…

So basically kirenyer aku nak cakap diri aku neh setia la… uwekkkk

MIAHAHAHAHA!

Be first to comment