That Warm Fuzzy Feeling

Haduuhhh.. malasnyer nk start wat keje…

Oleh yang demikian, since sekarang neh aku perasan ramai orang di sekeliling aku tgh jatuh chenta gedebak gedebuk

(hehe)

Owh well.. aku tetibe nak juger bercerita..

Have you ever fallen in love?

That warm fuzzy feeling yang membuat kiter beraser lega, fulfill, aman damai?

:D :D

Perasaan neh sangat best biler the first time kiter fall in love

or biler kiter baru jer sedar kiter fall in love

Even tho orang tu tader pon teraser aper2 kat kiter

Yet, kiter sorang jer yang perasan… mcm orang tu lebey beri perhatian kat kiter

Weeewoooo

Hahahaha…

Biler aku dikelilingi oleh org2 yang tgh ” flutters in clouds of love” neh

Aku pon sekali teraser blushing2 gitew..

I know.. betapa bahagianyer diri ini…

Hehehe..

Hmmm… di saat aku menaip neh pon.. aku beraser fuzzy2

Owh well… wait till you guys got married

There’s a new kind of warm fuzzy feeling going on (hopefully sampai ke mati)

Susah aku nak explain.. hehe

Oleh itu… cepat2 kawen dan selamat beramal!

1 Comment

  • March 2, 2010

    Didie comel

    Yea babe, I’m counting the days, lepas ni ade orang untuk diheret pegi cari ice cream pukul 2 pagi. I loike! :P

Leave a Reply