5 Bende Sejak Last Post

Huwaaa! Dah lamer tak updet blog! Aku begitu bizi to the max! Memang tader maser..

Bende yang berlaku sejak2 aku benti mem-blog
1. Aku kene bekerja practically setiap hujung minggu *huh*
2. Mengambil 2 ekor tucin yang baru a few weeks old
- patutnyer sekor betina sekor jantan.. tapi tersalah amek terambik 2-2 jantan..arr takper.. namer diorg speedy dan shaun (as in Shaun The Sheep)
3. Jam aku putus tali.. jam yang diberi oleh encik kay time2 couple dulu.. aku sangat appreciate jam tuh sebab time tuh mamat tuh pon kopak cam aku jugak.. tapi nak beli jugak even tho aku ckp tak payah.. haa… maybe aku ckp dgn muker mengharap kot.. hahaha :)) and aku memang tader dalam kamus hidup aku neh nak memintak2 yang bukan2 dengan boipren…… aku kan independent woman…wakakaka :)) Itulah sebabnyer aku sgt sedey biler jam tuh putus talinyer… Dah 3 kedai aku bawak.. sesumer takde perkhidmatan betul tali jam.. Cap ayam betul kedai korang neh.. isk isk isk.. Taw tak jam tuh super cool? Even waiter kedai makan sri petaling pon puji ok? Hmph!
4. Aku beraser seperti orang penting di opis aku.. siket2 MUNIRA siket2 MUNIRA.. agak2 kalau aku tetibe ilang musti diorg menggelupurkan? [perasa-an sungguh] :D Haih! Ni kalau tak bagi aku bonus ker aper2 memang arr kejam diorg neh…. isk isk isk
5. Aku menjadi peminat kartun Shaun the Sheep. Comel bangat kartun neh.. haish! Kul 12 malam kat disney channel.. ehehhehehe

Be first to comment