Life in a Committed Partnership

Only if your wife is Tiara Jacquelina

Ok2.. I dont mean to sound poyo ke cemaner..

Last Saturday, aku pegi rumah kawan aku.. tolong dier wat doorgift which is in the end jadik tukang potong ribbon ajer.. hehehe..

Owh well, ader la bukak satu conversation ni… which¬† mengingatkan aku dengan entry blog di atas tuuuu….

Sebagai seorg yang dahberumahtangga.. (aicey!).. kengkadang aku wonder juger…

1. Macam maner orang wat kesimpulan tentang husband aku biler diorg tgk aku mcm neh (which is sedikit ngeng di minda.. hahaha… :P:P)

2. Macam maner orang buat kesimpulan pasal aku biler tgk husband aku??

Sejak2 aku bacer entry di blog tuh [which is recently] aku start aware dgn aper jua yang aku beritahu org… erm… bukan semua bende orang luar boleh tahu pasal rumahtangga kiter weh!

With recent incident, aku memang tersedar diri akan kepentingan menjaga air muker partner kiter.

I hope I never did anything harsh that makes people think bad of you dear..Cayang kamu!!

Point is, life in a committed partnership that needs both sides to make it work…

And the most valuable lesson yang aku belajar –> If your partner is a spoil brat… people will regard you as the same….

Then again.. orang boleh ckp… perkara sebenar? takde siaper yang boleh tahu ek? :D:D

2 Comments

  • August 5, 2010

    Kujie

    ada satu blog tu, dia boleh cerita serba serbi siap warna spende suami….gitu gini…

    dulu ikut juga – add kt google reader, tapi skrg tak lagi
    rasa nak muntah baca…rasa sgt2 kesian, rasa sgt2 sedih….pernah baca gak dia kondem org yg tegur dia…so dari gaya nya dia bukan jenis boleh ditegur

    jadi..dari dok dpt dosa kering tak sukat kat dia, kak jie tak add tak ikuti lagi kisah dia…

    bkn main teruk nak lawan nafsu nak ambek tau hal org ni..hahaha

  • August 7, 2010

    holocoustine

    yerps….. gossip2 kan best.. wakakaka :D:D kalau dier marah org tegur dier sure akceli dier pon tahu malu sebenarnyer.. tp purak2 tak bersalah hehehe

Leave a Reply