Selamat Menyambut Ramadhan Hehehehe :P:P

Selamat menyambut Ramadhan everybody..

Bestyer bile Ramadhan menjelma. My first Ramadhan with my beloved hubby bebuchuk itu.. Isk isk isk

Time2 macam nih la kuih2 yg dah lama tak jumpa menjelmakan dirinya….

Time2 macam nih la kiter muler melawat masjid, surau nak terawih..

Time2 macam nih la kiter start membuka Al-Quran berhabuk di atas lemari…

Hehehe :D:D

Nih first time aku nak start memasak makanan berbuka …

Dulu berbuka sorang2.. sekarang berdua

Aku ingat lagi.. dulu time poser aku musti makan nasik air…. (nasik putih+ telur dadar+tom yam ayam)

Dulu sahur sorang2.. sekarang sahur berdua

Aku ingat lagi.. dulu aku sahur nasik goreng yg dibeli petang semalam..

The point is.. aku bersyukur kerna dapat bertemu Ramadhan sekali lagi.. dan kali ni dgn seseorg yang istimewa..

Aku bersyukur kerana tuhan memberi byk dugaan kepada aku tetapi aku masih lagi waras akal fikiran..

Semoga di Ramadhan Allah melimpahkan aku dan suamiku dengan rezeki dan kesihatan yang baik…

Amin..

3 Comments

  • August 11, 2010

    sawanil

    Selamat menunaikan ibadah puasa
    dan jutaan terima kasih atas widget waktu berbuka..
    semoga Allah membalas jasa anda…

  • August 11, 2010

    holocoustine

    @sawanil thanx dear.. selamat berpuasa… :D:D

  • August 12, 2010

    Lee

    Alhamdulillah….
    Salam Ramadhan Kareem!!!

Leave a Reply