akutadermood.com

Harini semua benda buat aku rasa angin..
Raser nak marah2 orang
Dah la badan aku memang panas
Rasa macam nak demam
Perut macam memulas
Pinggang rasa nak tercabut
Kepala rasa denyut2
Rasa nak muntah
Hidung rasa pedih
Bibir raser dah nak berdarah dah ni
Serius mood tak baik
Rasa macam tak mahu bercakap dengan sesiapa
Tu la kadang2 susah la kerja dengan orang yang tak faham apa yg dia sendiri nak
Aku ni pulak bukan suka orang yang cerewet tak tentu arah aku cepat angin
Mula ingat nak pegi klinik
Tiba2 dapat berita tak best
Tader mood nak pi klinik eventho dah bitaw boss
Biler time2 mcm ni rasa macam nak berlinangan air mata ajer
Pesal aku tetibe emo tak sepasal neh?
Tetibe rasa macam no one understands me
Walaupon tader sebab kenapa nk rasa macam tu
Hormon tak betul ke aku yang tak betul?
Seriusly takder mood

Be first to comment