Saya bersemangat kenegaraan!!

Sekali-sekala melawat Kota Kuala Lumpur… best juga :D:D
Memula pegi muzium, pehtu Planetarium, pehtu Tugu Negara, and last sekali Central Market
Dah bertahun tak pi CM… Last kali maybe sepuloh tahun dulu ada la kotsss
For me, melawat muzium 18 kali setahun pon takpa..
Planetarium still best eventho mcm berada kat Beijing jer bila masuk
Still entertaining.
Lagipon best juga going out with some wacky frens and just go out having fun
Walaupun baru kenal
Tapi still bleh gak la masuk
Ni semua sebab me hubby nak try camera
Almaklumlah ada hobby baru…
Hahahaha….
Tapi.. gambar belum boleh upload daaa…
Nantilah!
Biler dah ada nanti akan diuploadkan
InsyaAllah…:D:D

On another note,
Minggu ni bermulalah minggu yang sibuk sempena MAHA
Adoi…
Aku dah semakin malas sejak akhir2 ni
I’m thinking to have a vacation to refresh my mind
Fresher mind creates creative mind right?
Cemaner nak fresh kalau asyik tekanan ajer?

Cakap pasal tekanan ni…
Tekanan yang dimaksudkan ini ialah tekanan pekerjaan sahaja
Tiada kaitan dengan kejadian sebelum ini
Yang tak tahu boleh baca balik 2-3 entry sebelum ni
Fehhhhhhhh……
I know some of you out there sangat caring dan baik hati
Tapi kalau selalu sangat bertanya dan mengulang soalan yang sama…. adoi la
Boleh bertanya… tapi tak perlu lah meleret2 berjela2
Sampai setiap kali ko nampak aku online ko nak tanya –> dah ok ker? Kalau dah ok boleh terus wat projek
Oh My Fishes! Please dearest….
Daripada ok terus rasa macam nak gigit meja
Ada pulak tuh macam antara ikhlas tak ikhlas nak bagi nasihat
Bukan apa beb… it is so lame to the point that macam rasa nak muntah mendengar kepura-puraan itu
Ketidak-ikhlasan anda jelas kedengaran di setiap ayat yang anda cakap… Harap maklum
My mind and heart is set…. Semua tu urusan tuhan… kita hanya berusaha
Pelik betul certain people ni..
Isk isk isk

Be first to comment