Hah? Aper?

Aku dah bosan mengkoding…
Ntah kenaper biler aku tengok codes nih aku rasa macam nk balik rumah masak megi centuh..
Maybe I need some major rest
Dah seminggu aku wat jquery neh tak menjadi lagi….
Tak keluar2 lagi graph nyer
The truth is aku pon tak tahu apekebende yang aku buat
Haih.. total lost lah aku nih

Last week aku wat showcase kat MAHA
Major boredness!!!
Booth aku pon kecik di hujung dunia
Saper la nak datang in the first place pun
Sungguh hairan dengan certain people punyer logik
Sib baik adik jiran sebelah rajin bagi aku makanan tester
Tu pon aku raser sebab dier ada short term memory lost
Aku duk depan batang hidung dier pon tak pasan2 lagik
duh…..

Hmm.. itulah meja aku dari sudut sisi.
Nampak pon bosan.
Aku punyer trick..
Bila orang datang.. aku pon purak2 baca brochure
Macam aku ni pon datang tengok jugak laaaa….

See… tersorok kan?

Ini pokok yang tidak bernasib baik..
Kesian dier..
First day terjatuh.. abes tanah dier tumpah
Then ada kawan aku dengan baiknya pi letak tanah liat amek kat belakang hall
Jadilah….
Dummy data jer pon…
To make it up to the unluckyness of the pokok
Kitorang guner air reverse osmosis berharga RM3 yang dibeli dari booth permata hijrah…

Hmm..
Dalam hal yang tidak berkaitan
Aku rasa adalah perlu untuk mengambil suntikan HPV itu
Prevention is better than cure

2 Comments

  • December 8, 2010

    bubbles182

    i know i know…

    u sooooo need a getaway!

    Lets PENANG!!!!!!!!!!! ;p

  • December 8, 2010

    holocoustine

    Fishes! cepatnyer komen! hehehe
    Yerps.. been thinking about penang gaks nih :D:D

Leave a Reply