Aku, hobi dan kehidupan baru

Bunyi pon sungguh poyo. Tapi since bertekad nk jadi suri rumah sepenuh masa ni, memang memerlukan aku mempunyai tempat meluahkan creativity.

Sekarang ada 2 jenis hobi baru yang tengah explore.

Satu melukis. Hasilnya….

20140309-080228.jpg

Yang kedua membuat aksesori wirework. Dan hasilnya..

20140309-080512.jpg

Kenapa wirework? Ini akibat banyak sangat browse pinterest. Haishh..

image

Tengok! Tengok! Gua mana tahan tengok benda2 DIY ni left unattended. Pergh!

Of course yang jewellery ni untuk launch myself in business. Its going to be verrrryyyy slow ride. But I got all the time in the world I guess. So business boleh dikatakan hobi aku yang ketiga. Umur dah 30 tapi tak pernah ber business. So here goes. Benda yang aku paling suka buat dicampurkan dengan benda yang aku tak pernah buat. Jadi ianya taklah membazir. Since aku dah tak ada kerja, jadi aku ambik masa ini untuk aku belajar benda yang worth it. So takde la aku duk melangok tengok drama jer. Tak berkembang otak derhhh… So I take it as a challenge..

Be first to comment