Ramblings

Hah? Aper?

Aku dah bosan mengkoding… Ntah kenaper biler aku tengok codes nih aku rasa macam nk balik rumah masak megi centuh.. Maybe I need some…

akutadermood.com

Harini semua benda buat aku rasa angin.. Raser nak marah2 orang Dah la badan aku memang panas Rasa macam nak demam Perut macam memulas…

Refrigerator oh Refrigerator

Hadoi2… Tetibe peti es aku wat hal.. Aku dah start suspek sumthing since petang semalam.. Peti es aku buat bunyi senak2.. pastu lampu-lampu rumah…

Moh La Sayer Nak Bukak Cerita

Sudah lamer aku menghilangkan diri. Aper boleh buat workload yang melampau.Ditambah perisa dengan orang2 yg tidak mengerti beban workload itu.uhuhuhu… Keje memang tak akan…