Ramblings

Barulah aku tahu..isk isk isk

1. Ader sabun badan berharga RM5.90 yg sangat seswai dgn kulit aku… sekali guner jer menunjukan hasil yg memuaskan hati. 2. Ader sabun muker…

5 Bende Sejak Last Post

Huwaaa! Dah lamer tak updet blog! Aku begitu bizi to the max! Memang tader maser.. Bende yang berlaku sejak2 aku benti mem-blog 1. Aku…

Aku keletihan

I dont know if i am a excessive complainer.. But I am totally worn out! I’ve been toiled, working my ass off for the…

Nak nengok! Nak Nengok! NAK NENGOKKKK!!!!

nak nengok! nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak nengok!nak…

Its About Life

Aku taw hidup neh penuh pancaroba Aku taw life is all about choices Aku taw aku kene banyak bersabar And here I am at…

Takdir (Membuat Sarapan Pagi)

mr kay : Patutlah kiter kawen. mrs kay : Ngaper pulak? mr kay : Dari sebelum kawen sampai lepas kawen kiter salu eksperimen memasak….

The Scorpion King

Alamak.. ader permintaan pulak.. Keh3x … Takper2 since aku tak bz and in a mood for history… aku pown nak story la siket pasal…

Kegagalan Aku

Aku aderlah gagal untuk menenangkan diri yg emosi secare tiba2 neh.. Erm… tu jer lah aku nak cakap… Nak cakap kat orang secare direct…..