That Warm Fuzzy Feeling

Haduuhhh.. malasnyer nk start wat keje… Oleh yang demikian, since sekarang neh aku perasan ramai orang di sekeliling aku tgh jatuh chenta gedebak gedebuk…

Its About Life

Aku taw hidup neh penuh pancaroba Aku taw life is all about choices Aku taw aku kene banyak bersabar And here I am at…

Aku Bangga Dengan Diri Sendiri

Barulah aku taw susah betul nak jadik isteri yg baik.. Harineh aku bangun pagi sebab nak menjadik isteri yang baik Bunyi jer jam aku…

Alamak!

Alamak!… Aku raser ader orang fall in lep dengan aku.. pergh.. perasan aku neh Yer lah maner tak nyer.. Tetibe : Mamat : You…

Takdir (Membuat Sarapan Pagi)

mr kay : Patutlah kiter kawen. mrs kay : Ngaper pulak? mr kay : Dari sebelum kawen sampai lepas kawen kiter salu eksperimen memasak….

The Scorpion King

Alamak.. ader permintaan pulak.. Keh3x … Takper2 since aku tak bz and in a mood for history… aku pown nak story la siket pasal…

Kegagalan Aku

Aku aderlah gagal untuk menenangkan diri yg emosi secare tiba2 neh.. Erm… tu jer lah aku nak cakap… Nak cakap kat orang secare direct…..

Annoying neh… adoii

Scene 1: Aku : Pergh! Orang hebat tu tadi baru umor 30++.. dah jadi director.. Ko : Ha’ah.. Aper lagi mun? Pi lah kawen…